Facturatie Medewerker (16 uur, Amsterdam, hbo/wo)

Omschrijving

Jij vindt het leuk om complexe vraagstukken te behandelen en snapt als geen ander hoe belangrijk het is dat facturen volledig, tijdig en juist worden verstuurd. Jij komt met een oplossing die leidt tot een goed resultaat voor de klant én voor Budget Energie. Dit doe je met een team, maar je vindt je eigen zelfstandigheid en verantwoordelijkheid ook erg belangrijk. Voor 16 uur per week kunnen we op je bouwen op ons kantoor in het centrum van Amsterdam. Natuurlijk hoort daar ook een goed loon bij van € 12,89 bruto per uur. 


Waar kom je terecht?

Budget Energie is van een startup zes jaar geleden, uitgegroeid tot de nummer vier onder de energieleveranciers. Hoe we dit hebben gedaan? Met behulp van onze eigen mensen! Onlangs zijn we ook samengevoegd met leverancier NLE, waardoor we nu 750.000 klanten hebben. En we willen meer! We streven naar één miljoen klanten in 2020. Aangezien we zo hard groeien, verhuizen we binnenkort ook naar een nieuw pand aan de Reguliersdwarsstraat.

 

We worden gedreven door ambitie en de wil om nog beter te worden in wat we al doen. Dit kan alleen door de inzet van onze slimme en eigenwijze mensen die altijd denken dat alles beter kan. Hierbij nemen we ownership over onze werkzaamheden en spreken elkaar aan als dit niet het geval is. Ook als dit je manager is, want we zijn niet hiërarchisch. En niet geheel onbelangrijk, is dat we tussendoor veel plezier maken, want werk is vooral leuk als je het naar je zin hebt. Zo lunchen we samen, hebben we veel feesten en heb je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals de bootcamp of het jaarlijkse voetbaltoernooi. 


Leuk hoor, maar wat ga ik precies doen?

Aangezien we in 2020 één miljoen klanten willen hebben, ben jij als facturatiemedewerker hard nodig! Jij bent er namelijk verantwoordelijk voor dat alle werkzaamheden gerelateerd aan facturatie en contractmanagement goed worden afgehandeld. Taken die hierbij horen:

 • Controleren van facturen op volledigheid, tijdigheid en kwaliteit;
 • Signaleren en analyseren van fouten & issues;
 • Afhandelen van complexe tweedelijnsvragen vanuit onze klantenservice en contact opnemen met marktpartijen en klanten;
 • Afhandelen van verrekeningen en verbruikscorrecties.

Vereisten

Wij praten liever niet over vereisten, maar geloven wel dat je deze functie het beste kan uitvoeren als je in ieder geval bezit over een ontzettend goed (ochtend)humeur én gezelligheid, zodat je past binnen het team. Daarnaast:

 • Ben je bezig met een hbo/wo-opleiding in een technische/financiële richting;
 • Heb je interesse in IT en procesverbetering;
 • Ben je 16 uur per week beschikbaar.


Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken op een fantastische werkplek en met ontzettend leuke mensen. Daarnaast:

 • Startsalaris van € 12,89 per uur (€ 2.234,- op fulltime basis);
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,- netto per dag;
 • Uitstekende training & maandelijkse workshops;
 • 8% vakantietoeslag; 
 • Doorgroeimogelijkheden naar afdelingen van de gehele organisatie;
 • Leuke activiteiten, zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels op ons dakterras en meer; 
 • Lunch, vers fruit en massagedagen.


Sollicitatieproces

Na jouw sollicitatie zal er telefonisch contact worden opgenomen door de recruiter. Hierna word je bij ons op kantoor uitgenodigd voor een face-to-face-gesprek met de teamleider en de recruiter en krijg je een rondleiding door ons pand.  


Vragen & contactpersoon 

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan even contact op met Rachelle Oortwijn via rachelle.oortwijn@nutsgroep.nl. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.