Klantenservicemedewerker alles-in-1 (Amsterdam, hbo, 32-40 uur)

Omschrijving

Jij bent technisch en analytisch ingesteld en snapt hoe belangrijk het is dat klanten van de juiste service worden voorzien. Je vindt het dan ook leuk om mensen te helpen en je kennis delen met anderen. Je bent minstens 24 uur per week beschikbaar en wil graag werken in hartje Amsterdam, maar vindt tijdelijk reizen naar Rotterdam ook geen probleem. Natuurlijk worden al je reiskosten vergoed en daarnaast verdien je een lekker maandloon van € 2.053,- bruto per maand op fulltime basis.


Waar kom je terecht?

Sinds midden 2018 gaan Budget Energie en NLE samen verder als energie- en telecombedrijf en vallen zij onder het werkgeversmerk Nuts Groep. NLE is momenteel gevestigd in Rotterdam, en Budget Energie in hartje Amsterdam; nu nog op de Vijzelstraat, maar begin 2019 in een gloednieuw pand in de Reguliersdwarsstraat. NLE verhuist hier in het begin van komend jaar ook naartoe. We worden gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden en we doen zoveel mogelijk zelf. Dat kunnen we niet zonder inbreng van onze mensen dus er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. 

 

NLE heeft sinds 2016 een Alles-in-1-pakket, waarmee we via het KPN-netwerk internet, televisie en bellen aanbieden. Vanaf 2019 worden al deze vragen beantwoord vanuit ons kantoor in Amsterdam.


Leuk hoor, maar wat ga ik precies doen? 

We hoeven jou waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk het is dat je internet écht werkt. Daar zorgen we dan ook voor. Maar het loopt natuurlijk niet altijd op rolletjes en er zijn weleens storingen of klanten die hulp nodig hebben. Om ervoor te zorgen dat we onze missie, in 2020 één miljoen klanten, werkelijkheid maken, ben jij superbelangrijk! Jij zorgt hiervoor door:

 • Klanten telefonisch, via mail, social media en chat te voorzien van de beste service;
 • Gespreksgegevens en afspraken te verwerken in het CRM systeem;
 • Proactief mee te denken over procesverbeteringen;
 • Heel veel te lachen, want daar houden we van. 


Met wie ga ik dit doen?

Samen met je 100 collega’s van de Klantenservice. Deze afdeling is onderverdeeld in  mensen die gespecialiseerd zijn in het beantwoorden van energievraagstukken en mensen die meer thuis zijn in het Alles-in-1-pakket. We nemen ownership over onze werkzaamheden en spreken elkaar aan als dit niet het geval is. En niet geheel onbelangrijk is dat we tussendoor veel plezier maken, want werk is vooral leuk als je het naar je zin hebt. Zo lunchen we samen, hebben we veel feesten en heb je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals de bootcamp of het jaarlijkse voetbaltoernooi.

Vereisten

Wij praten liever niet over vereisten, maar geloven wel dat je deze functie het beste kan uitvoeren als je in ieder geval bezit over een ontzettend goed (ochtend)humeur én gezelligheid, zodat je past binnen het team. Daarnaast:

 • Ben jij technisch onderlegd en beschik je over minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Heb je bij voorkeur ervaring met een soortgelijk product;
 • Wil je niet met een script werken, want jij weet gewoon hoe je met mensen moet communiceren en ze moet voorzien van de beste service;
 • Ben je beschikbaar voor 24-40 uur per week en is tijdelijk reizen naar Rotterdam voor jou geen probleem.


Op maandag 21 januari 2019 start de training waarin je alles leert over ons Alles-in-1-pakket. Het is belangrijk dat je deze hele week beschikbaar bent. 


Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken op een fantastische werkplek en met ontzettend leuke mensen. Voor niets gaat de zon op, dat snappen wij ook. Daarom kan je ook rekenen op:

 • Startsalaris van € 11,84 per uur (€ 2.053,- op fulltimebasis);
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,- per dag. Gedurende de periode dat je naar Rotterdam gaat reizen worden alle reiskosten aan jou vergoed; 
 • Flexibele arbeidstijden die passen bij jouw studie (avonden en weekenden mogelijk);
 • Uitstekende training & maandelijkse workshops;
 • Continue ontwikkeling op jouw communicatieskills; 
 • 8% vakantietoeslag; 
 • 6% pensioen;
 • Doorgroeimogelijkheden naar afdelingen van de gehele organisatie;
 • Lunch, vers fruit en massagedagen; 
 • Leuke activiteiten, zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels op ons dakterras en meer!

 

Sollicitatieprocedure

Na jouw sollicitatie zal er telefonisch contact worden opgenomen door de recruiter. Hierna word je bij ons op kantoor uitgenodigd voor een face-to-face-gesprek met de teamleider, zodat je ook gelijk jouw toekomstige werkplek kan zien. Daarnaast ga je ook nog even meeluisteren met één van de huidige medewerkers. Na afloop heb je dan een goed beeld van de functie!

 

Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan even contact op met Rachelle Oortwijn via rachelle.oortwijn@nutsgroep.nl. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.