Klantenservicemedewerker (Amsterdam, hbo, 24-32 uur)

Omschrijving

Jij bent een sociaal persoon en vindt het leuk om bij te dragen aan verdere groei van een organisatie. En daarnaast zoek je een plek waar je jezelf kan zijn en jezelf kan ontwikkelen. Top! Dan kun je bij ons kantoor in Amsterdam voor 24-32 uur aan de slag als klantenservicemedewerker. Naast de uitdaging is de maandelijkse beloning van € 2.053,- ook niet verkeerd!


Waar kom je terecht?

Budget Energie is van een startup zes jaar geleden, uitgegroeid tot de nummer vier onder de energieleveranciers. Hoe we dit hebben gedaan? Met behulp van onze eigen mensen! Onlangs zijn we ook samengevoegd met leverancier NLE, waardoor we nu 750.000 klanten hebben. En we willen meer! We streven naar één miljoen klanten in 2020. Aangezien we zo hard groeien, verhuizen we binnenkort ook naar een nieuw pand aan de Reguliersdwarsstraat.

 

We worden gedreven door ambitie en de wil om nog beter te worden in wat we al doen. Dit kan alleen door inzet van onze slimme en eigenwijze mensen die altijd denken dat alles beter kan. Hierbij nemen we ownership over onze werkzaamheden en spreken elkaar aan als dit niet het geval is. Ook als dit je manager is, want we zijn niet hiërarchisch. En niet geheel onbelangrijk, is dat we tussendoor veel plezier maken, want werk is vooral leuk als je het naar je zin hebt. Zo lunchen we samen, hebben we veel feesten en heb je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals de bootcamp of het voetbaltoernooi. 


Leuk hoor, maar wat ga ik precies doen?

Aangezien we in 2020 één miljoen klanten willen hebben, ben jij als klantenservicemedewerker hard nodig! Jij bent er namelijk voor om onze klanten topservice te bieden. Taken die hierbij horen zijn:

 • Klanten telefonisch, maar ook via e-mail, social media en chat te woord staan;
 • Verwerken van de gespreksgegevens en afspraken in het CRM-systeem;
 • Proactief meedenken over procesverbeteringen.


Om er zeker van te zijn dat jij de beste service kan verlenen zal je starten in een trainingscampus samen met ongeveer zes tot acht anderen. Hier leer je van alles over de energiemarkt (geloof ons, het is echt niet zo saai als dat je denkt). 

Vereisten

Wij praten liever niet over vereisten, maar geloven wel dat je deze functie het beste kan uitvoeren als je in ieder geval bezit over een ontzettend goed (ochtend)humeur én gezelligheid, zodat je past binnen het team. Daarnaast:

 • Heb je minimaal een hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Ben je beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week;
 • Vind je het belangrijk dat mensen worden voorzien van de beste service;
 • Wil je niet met een script werken, want jij weet gewoon hoe je met mensen moet communiceren.


Om de twee weken start er een trainingscampus. Er zit vast wel een moment tussen dat je kan. Voldoe je niet aan alle eisen, maar ben je wel overtuigd dat Budget Energie als organisatie bij jou past? Ook dan horen we graag van jou! 


Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken op een fantastische werkplek en met ontzettend leuke mensen. Daarnaast:

 • Startsalaris van € 11,84 per uur (€ 2.053,- op fulltime basis);
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,- netto per dag;
 • Uitstekende training & maandelijkse workshops;
 • Continue ontwikkeling op jouw communicatieskills; 
 • 8% vakantietoeslag; 
 • 6% pensioen;
 • Doorgroeimogelijkheden naar afdelingen van de gehele organisatie;
 • Leuke activiteiten, zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels op ons dakterras en meer!
 • Lunch, vers fruit en massagedagen 


Sollicitatieproces

Na jouw sollicitatie zal er telefonisch contact worden opgenomen door de recruiter. Hierna word je bij ons op kantoor uitgenodigd voor een face-to-face-gesprek met de teamleider, zodat je ook gelijk jouw toekomstige werkplek kan zien. Daarnaast ga je ook nog even meeluisteren met één van de huidige medewerkers. Na afloop heb je dan een goed beeld van de functie!

 

Vragen & contactpersoon 

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? App of bel naar Melissa Hagendijk via 06-41064798. Mailen mag natuurlijk ook en dat kan via m.hagendijk@nutsgroep.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.