Medewerker telefonische incasso (16 uur, Amsterdam, hbo)

Omschrijving

Jij bent communicatief vaardig en gaat een lastig gesprek niet uit de weg. Je bent empathisch en kunt je goed inleven. Je denkt graag in oplossingen, maar kan ook goed de grens trekken. Je bent opzoek naar een parttime baan en snapt hoe belangrijk het is voor een bedrijf dat rekeningen op tijd betaald worden. Herken je jezelf hierin? Dan is de functie van medewerker telefonisch incasso perfect voor jou! Voor 16 uur per week kun jij aan de slag in hartje Amsterdam. Hiervoor krijg je een mooi uurloon van € 10,27 bruto én hele leuke collega's terug.


Waar kom je terecht?

Budget Energie is van een startup zes jaar geleden, uitgegroeid tot de nummer vier onder de energieleveranciers. Hoe we dit hebben gedaan? Met behulp van onze eigen mensen. Onlangs zijn we ook samengevoegd met leverancier NLE, waardoor we nu 750.000 klanten hebben. En we willen meer! We streven naar één miljoen klanten in 2020. Aangezien we zo hard groeien, verhuizen we binnenkort ook naar een nieuw pand aan de Reguliersdwarsstraat.

 

We worden gedreven door ambitie en de wil om nog beter te worden in wat we al doen. Dit kan alleen door inzet van onze slimme en eigenwijze mensen die altijd denken dat alles beter kan. Hierbij nemen we ownership over onze werkzaamheden en spreken elkaar aan als dit niet het geval is. Ook als dit je manager is, want we zijn niet hiërarchisch. En niet geheel onbelangrijk is dat we tussendoor veel plezier maken, want werk is vooral leuk als je het naar je zin hebt. Zo lunchen we samen, hebben we iedere week een vrijdagmiddagborrel en heb je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals de bootcamp of het voetbaltoernooi.


Leuk hoor, maar wat ga ik precies doen?

Om onze organisatie nog verder te laten groeien, is een goede cashflow belangrijk. Betalingsachterstanden van particuliere én zakelijke klanten zijn dan uiteraard ook onwenselijk. De afdeling Incasso probeert de totale openstaande schulden dan ook continu te verminderen en te beheersen. Hierin speel jij als medewerker telefonische incasso een belangrijke rol. Concreet kun je denken aan taken als:

 • Actief outbound bellen naar klanten met een betalingsachterstand, met als doel hen tot betalen aan te zetten;
 • Verwerken van gesprekken/afspraken met klanten omtrent hun betalingen in ons interne systeem;
 • Het treffen van betalingsregelingen en realiseren dat deze worden nagekomen;

Vereisten

Wij spreken liever niet van vereisten, maar denken dat je de functie het beste kunt uitvoeren wanneer je jezelf in het onderstaande herkent.

 • Hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur financieel onderlegd;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Proactief, overtuigend en resultaatgericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en 16 uur beschikbaar.


Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken op een fantastische werkplek en met ontzettend leuke mensen. Daarnaast:

 • Startsalaris van € 10,27 per uur (bruto);
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,- netto per dag;
 • 8% vakantietoeslag; 
 • Doorgroeimogelijkheden naar afdelingen van de gehele organisatie;
 • Leuke activiteiten, zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels op ons dakterras en meer!


Sollicitatieproces

Na jouw sollicitatie zal er telefonisch contact worden opgenomen door de recruiter. Hierna word je bij ons op kantoor uitgenodigd voor een face-to-face-gesprek met de teamleider of (senior) incassomedewerker én een recruiter, zodat je ook gelijk jouw toekomstige werkplek kan zien. Daarnaast ga je ook nog even meeluisteren met één van de huidige medewerkers. Na afloop heb je dan een goed beeld van de functie!

 

Vragen & contactpersoon 

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? App of bel naar Melissa Hagendijk via 06 23 06 27 33. Mailen mag natuurlijk ook en dat kan via rachelle.oortwijn@nutsgroep.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.