Office Manager (Amsterdam, hbo, 24-32 uur)

Omschrijving

Met je 5 jaar ervaring als office manager kom jij ons eens even vertellen hoe we alles moeten regelen op facilitair gebied. Jij weet namelijk wat hiervoor gedaan moet worden en neemt hierin de leiding. Jouw dagen zijn het leukst wanneer je ad-hoc werkzaamheden hebt en je het gezellig hebt met je collega’s. Voor 3 tot 4 dagen per week kunnen we op jou rekenen op ons kantoor in Amsterdam Centrum. Je wordt er goed voor beloond met een salaris vanaf € 2.590 bruto op fulltime basis. 


Wat ga je doen?

De ‘office manager’-functie is een nieuwe functie binnen onze organisatie en ontstaan doordat we als bedrijf flink aan het groeien zijn. Hierdoor is de invulling van de functie ook afhankelijk van jouw ervaring als office manager. In de basis ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op facilitair gebied. Taken die hierbij komen kijken:

 • Aansturen en leidinggevende van de receptioniste(s), het cateringpersoneel en externe schoonmakers;
 • Onboarding van nieuwe medewerkers;
 • Eerste aanspreekpunt voor medewerkers op facilitair gebied;
 • Organiseren van personeelsfeesten en inkopen van geschenken;
 • Beheer van leasecontracten en andere contracten op facilitair gebied.

 

Rond april 2019 verhuizen we naar een gloednieuw pand in de Reguliersdwarsstraat. Een heel project en jij als office manager hebt hier ook een belangrijke rol in! Van koffie tot loodgieters, jij weet welke leveranciers wij nodig hebben. 


Met wie ga je dat doen?

Als office manager kom je terecht in een ontzettend gezellig team. Oké, wij als recruiters zijn misschien niet helemaal objectief, want wij zitten ook in dit team! Het team bestaat namelijk uit HR, Facilities en Recruitment; in totaal 10 mensen. Je hebt het meeste contact met je eigen team en de directie, maar bent de steun en toeverlaat voor de gehele organisatie. 


Waar ga je dat doen?

Energie- en telecombedrijf Nuts Groep is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse en Belgische markt. Met diverse merken (o.a. NLE en Budget Energie) levert Nuts Groep stroom, gas en telecomdiensten. Ons kantoor bevindt zich in hartje Amsterdam; nu nog op de Vijzelstraat, maar al snel op de Reguliersdwarsstraat. We groeien namelijk uit ons jasje nu we 750 medewerkers hebben, waarvan er ongeveer 300 meeverhuizen naar ons nieuwe hoofdkantoor.

 

We worden gedreven door ambitie en de wil om nog beter te worden in wat we al doen. Dit kan alleen door inzet van onze slimme en eigenwijze mensen die altijd denken dat alles beter kan. Hierbij nemen we ownership over onze werkzaamheden en spreken elkaar aan als dit niet het geval is. Ook als dit je manager is, want we zijn niet hiërarchisch. En niet geheel onbelangrijk, is dat we tussendoor veel plezier maken, want werk is vooral leuk als je het naar je zin hebt. Zo lunchen we samen, hebben we veel feesten en heb je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals de bootcamp of het jaarlijkse voetbaltoernooi. 

Vereisten

Wij spreken liever niet over vereisten, maar denken wel dat je deze functie als office manager het beste kunt uitvoeren als je:

 • Ongeveer 3-5 jaar ervaring hebt als office manager waarvan één jaar in een grotere organisatie. Ervaring met een kantoorverhuizing is een pré;
 • Beschikt over een hbo werk- en denkniveau en Outlook, Word en Excel goed beheerst;
 • Op zoek bent naar een baan voor 3-4 dagen per week; 
 • Van nature houdt van regelen en jij het gewoon belangrijk vindt dat alles goed loopt.


Wat kan je van ons verwachten?

Een ontzettend leuke werkplek met ook hele leuke collega’s, maar voor niets gaat de zon op en dat weten wij ook. Hiernaast ontvang je dan ook:

 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring vanaf € 2.590 bruto per maand; 
 • Contractduur voor een jaar met uitzicht op vast;
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 10,- netto per dag; 
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om bij te kopen;
 • Maximaal 5% jaarlijkse bonus;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 6% pensioenregeling zonder eigen bijdrage;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden door middel van trainingen;
 • Leuke activiteiten zoals bootcamp, vrijdagmiddagborrels op ons dakterras en meer! 


Sollicitatieproces

Na jouw sollicitatie wordt er telefonisch contact met je opgenomen om je sollicitatie verder te bespreken. Hierna word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met de recruiter en de HR-manager. Na dit gesprek wordt er nog een tweede gesprek gehouden met de CEO.

 

Vragen & contactpersoon

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan even contact op met Rachelle Oortwijn via rachelle.oortwijn@nutsgroep.nl.